Aankomst / Vertrek

Een aantal dagen vooraf krijg je informatie per mail over de aankomst en het vertrek. De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek komen wij om 9.30 uur langs.

Corona update 28.03.2020

Beste gasten,

Vanwege het Corona Virus is vanuit de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat wij en andere accommodaties vanaf maandag 30 maart tot en met, voorlopig, zondag 10 mei moeten sluiten.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen heel erg vervelend is en hopen op uw begrip. Het allerbelangrijkste op dit moment is de gezondheid van u en uw familie.

Wij begrijpen dat u wilt weten wat dit voor uw vakantie betekent. Wij, Rianne en Deborah, zullen alle mensen die in de periode tot en met 8 mei een vakantie bij ons hebben geboekt de komende week persoonlijk benaderen.

Wij zijn in gedachten bij degene die ziek zijn door dit virus, de familieleden, de zorgverleners en iedereen die door dit virus getroffen zijn, op welke manier ook.

Zorg goed voor uzelf en elkaar, hartelijke groet, Rianne en Deborah

 

Liebe Gäste,

Laut Erlass des Veiligheidsregio Zeeland zum Corona Virus, müssen wir und andere accomodaties vorläufig vom 30.03.2020 bis 10.05.2020 schließen.

Wir verstehen, dass diese Situation für Sie sehr unangenehm ist und hoffen trotzdem auf Ihr Verständnis. Das Wichtigste in diesem Moment ist jedoch die Gesundheit von uns allen.

Wir werden Sie alle, die im Zeitraum 30.03.2020 bis zum 8.05.2020 einen Aufenthalt bei uns gebucht haben, nächste Woche kontaktieren.

Wir sind in Gedanken bei allen Menschen,

 • die an dem Virus erkrankt sind und deren Familien,
 • die in der Pflege arbeiten und
 • die die Lebensmittelversorgung aufrecht erhalten.

Passen Sie auf sich und ihre Familie auf und bleiben Sie gesund.

Mit freundlichen Grüßen und auf ein baldiges Wiedersehen

Rianne en Deborah

Minimaal verblijf

Minimaal verblijf in het weekend is 3 nachten (vrijdag tot maandag), doordeweeks 2 nachten (maandag tot woensdag, woensdag tot vrijdag) en in het hoogseizoen een week (vrijdag tot vrijdag).

Annulering

Wanneer u de geboekte periode wenst te annuleren, verwijzen we u naar de annuleringsvoorwaarden van Recron.

Inventaris

Wat is er aanwezig in de duinhuisjes:

- Inventaris Duinhuis I
- Inventaris Duinhuis II

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom. Je betaalt een toeslag van €25,- voor je huisdier per week. Het terrein rondom beide huizen is omheind.

Locatie Duinhuis

Het adres van Duinhuis I is Duinweg 35 in Zoutelande. Duinhuis II staat achterin de tuin, dit is te bereiken via de doorgang naast Duinhuis I

Parkeren

In de Duinweg zijn parkeervakken waar je gratis kunt parkeren.


 • Reserveringsaanvraag

  Kies a.u.b. welk duinhuisje
  Ongeldige datum
  Ongeldige invoer
  Vul a.u.b. uw naam in.
  Val a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
  Val a.u.b. uw email adres in.
  Ongeldige invoer.
   

  Hoe werkt het?

  Vul de gewenste datum en gegevens in. Na uw reservering nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling.

  *Let op! uw boeking is pas definitief wanneer de eerste aanbetaling binnen is.

   


Duinhuis Zoutelande  -  Contact  -  +31(0)642358550  -  Algemene Voorwaarwaarde