Windje komt uit zee
strijkt laag door het helmgras
en valt daar in slaap
~ J.C. van Schagen


Het eilandgevoel....

Graag willen we jullie mee laten genieten van ons prachtige eiland Walcheren aan de Zeeuwse kust.

Wij zijn 2 zussen geboren in Zoutelande in dit heerlijke Duinhuis I. Toen onze ouders gingen verhuizen naar een paar dorpen verderop zijn de Duinhuizen altijd in hun bezit gebleven en verhuurd zodat andere mensen ook konden genieten van deze fijne locatie. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om de huizen over te nemen en willen heel graag de verhuur voortzetten!

De locatie van de Duinhuizen is uniek, de weg oversteken.. duinen op en je bent zo op strand! Gelijk een mooi moment om een wandeling te starten, hier heb je zo'n mooie blik op het eiland Walcheren, dit blijft genieten! De Zeeuwse kust blijft bijzonder...in de zomer én in de winter.

Onze vakantiehuizen liggen in de gezellige familiebadplaats Zoutelande. Het ligt aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie Zuiderstrand. Door deze zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in voor- en naseizoen. Zoutelande heeft per jaar gemiddeld 150 zonuren meer dan de rest van het land! Wandelpaden over de duinen gaan over in een wandelboulevard die aan de zeezijde van het dorp ligt. Het uitzicht en het vlak onder de kust doorvaren van grote zeeschepen maken van wandelingen of aan strand liggen een ware belevenis.

Graag nodigen wij jullie uit om ook dit eilandgevoel te komen beleven, van harte welkom! Hartelijke groet,
Rianne & Deborah
 • Reserveringsaanvraag

  Kies a.u.b. welk duinhuisje
  Ongeldige datum
  Ongeldige invoer
  Vul a.u.b. uw naam in.
  Val a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
  Val a.u.b. uw email adres in.
  Ongeldige invoer.
   

  Hoe werkt het?

  Vul de gewenste datum en gegevens in. Na uw reservering nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling.

  *Let op! uw boeking is pas definitief wanneer de eerste aanbetaling binnen is.

   


Duinhuis Zoutelande  -  Contact  -  +31(0)642358550  -  Algemene Voorwaarwaarde